Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

πέρασε κιόλας ένας μήνας


Θυμάστε το τραγουδάκι ''  Λιγο κρασί, λίγο θάλασσα  και τ΄αγόρι μου'' ε για μένα γράφτηκε!!! με το αγόρι στον πληθυντικό δηλαδή τα αγόρια μου.
Το καλοκαίρι καλά ξεκίνησε με θάλασσα, ήλιο, βιβλίο στην παραλία και λίγες δουλειές στο σπίτι. Και ξαφνικά με έπιασε μια μεγάλη επιθυμία να δω τα εγγόνια μου, που έγιναν μεγάλα παιδιά πιά, λεβέντες οκτώ μηνών. Και ναι έφυγα για Αγγλία επειγόντως, μου έλειψαν τα μωρά μας, και πήγα να τα δω και να τα φιλήσω.
Καλό το Skype δεν λέω αλλά δεν μπορείς να μυρίσεις , ούτε να αγκαλιάσεις μωρό μέσω εικόνας. Έλειψα λοιπόν λίγες μέρες, ίσα ίσα για να πάρω τη δόση μου, γιατί είχα πάθει ένα στερητικό σύνδρομο, αν μπορώ να το περιγράψω με λίγα λόγια.
Τα μωρά μας μεγαλώνουν, τρώνε τα πάντα, επικοινωνούν, γελάνε, κάθονται, δειλά δειλά προσπαθούν να μπουσουλίσουν και ομορφαίνουν. Μα τι όμορφα που είναι !!! (η χελώνα και το χελωνάκι της).
Άντε να σας πω και για τον καιρό.
Από εδώ έφυγα με καλοκαιρινά ρούχα και πέδιλα και όλα καλά για λίγες μέρες και ξαφνικά ενώ λιαζόμαστε σε ένα πάρκο άρχισε να ρίχνει χαλάζι. Αχ Ελλαδίτσα μου, η καλύτερη πατρίδα του κόσμου και ας χάσαμε την άνοιξη και το φθινόπωρο και ας μας καταστρέψανε (θου Κύριε φυλακήν τω  στόματί μου ) Μας έμεινε όμως ο χειμώνας, χειμώνας  και το καλοκαίρι , καλοκαίρι. Μη χειρότερα Θεέ μου, μέσα στο καλοκαίρι να ρίχνει χαλάζι!!!!!!!!
 
Πριν λίγες μέρες γύρισα, αλλά που καιρός για μπάνια, ούτε να βγω βόλτα στα φιλικά μου μπλογκ προλαβαίνω. Κάποια βράδια ξεκλέβω από τον ύπνο μου, και βγαίνω μπλογκότσαρκα αλλά πάλι έχω χάσει επεισόδια (αναρτήσεις) από πολλούς φίλους μου. Κάποιοι από εσάς είστε και πολύ παραγωγικοί και δεν σας προλαβαίνω χαχαχα.
Τώρα που λέτε, έχω αναλάβει το πρότζεκτ της βάφτισης των μικρών μας. Και τρέχω και δεν φτάνω.
Με ρίξανε στον ωκεανό και είπανε ¨'' κολύμπα τώρα''. 
Έχω γεμίσει το γραφείο μου με σημειωματάκια ''μην ξεχάσω'' και γράφω, σβήνω, κάτι θυμάμαι και ξαναγράφω.
Ελπίζω ότι θα τα καταφέρω.  Αν προλαβαίνω θα σας ενημερώνω  για την πρόοδο των εργασιών μου και τα βράδια θα σας επισκέπτομαι να μαθαίνω και τα δικά σας νέα.
 
Έχω και άλλο ευχάριστο νέο να σας πω. Ναι φάνηκα τυχερή και  κέρδισα στο giveaway της φίλης μας  Me Maria  απο  το http://mytripssonblog.blogspot.gr/  το βιβλίο της Γιαγιάς Αντιγόνης  '' Οι Αυγουστοι''  Ευχαριστώ πολύ Μαρία μου για την πολύ όμορφη έκπληξη που με περίμενε στην επιστροφή  από το ταξίδι μου.
 Όσοι   δεν    έχετε διαβάσει τους Αυγουστους, να τους διαβάσετε, εκτός που είναι πολύ ωραίο βιβλίο, νομίζω ότι πρέπει  υποστηρίζουμε τους φίλους μας. Τι στο καλό γειτονιά είμαστε.
 
Σας καληνυχτίζω και εύχομαι να έχετε έναν καλό μήνα και ένα καλό καλοκαίρι.