Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ξέρω να κάνω τίποτα?

ωραία μέρα σήμερα.
ετοιμάζομαι για βόλτα και πριν φύγω ας πω μια  καλημέρα κι ας πέσει χάμω.
Ξεκίνησα αυτό το μπλογκ, χωρίς να το καταλάβω καλά καλά. Δεν ξέρω να γράφω τις σκέψεις μου γιατί το μυαλό μου τις επεξεργάζεται γρηγορότερα από το χέρι μου. Δεν είμαι καλή με τις κατασκευές, δεν ξέρω να κεντάω, δεν ξέρω να ζωγραφίζω, ξέρω όμως να είμαι καλή φίλη, καλή μητέρα, καλή μαγείρισσα. Θα μου πεις  γιατί άρχισες τούτο δω το μαραφέτι? Τι έχεις να πείς, που ενδιαφέρεται κανείς να το μάθει. Δεν ξέρω ακόμα, θα δείξει. Θα το κρατήσω όσο έχω κάτι να λέω. 
Θέλω να πω επίσης ότι στα χρόνια που παρακολουθώ τα διάφορα μπλογκς, έχω γνωρίσει μέσα από αυτήν την απίστευτη τεχνολογία  τόσο ενδιαφέροντα πρόσωπα, που δεν έχω γνωρίσει σε όλη μου τη ζωή. Τι στο καλό που βρίσκονται όλοι αυτοί στην καθημερινότητά μου? Γνωρίζω στην ζωή μου πολλούς ενδιαφέροντες ανθρώπους (δεν είναι πάνω από δέκα άντε είκοσι) εδωμέσα υπάρχουν εκατοντάδες. Δεν προλαβαίνω να τρέχω απο μπλογκόσπιτο σε μπλογκόσπιτο.(εξού και σοκακτσού/συνώνυμο της σουρτούκας, βγαίνω συνεχώς βόλτα, γυρίζω άσκοπα στους δρόμους).
φιλιά άγνωστοι φίλοι μου.

11 σχόλια:

  1. Μαρία μου δε σε Λησμόνησα! Λιγο μόνο σε έβαλα σε μια άκρη του νου μου και σε τακτοποίησα να ξεχειμωνιάσεις στα ζεστά!
    Καλή αρχή εδώ και όταν συναντηθούμε θα σου δείξω ότι χρειάζεσαι για να στήσεις το μπλογκάκι σου! Βέβαια να ξέρεις είμαι πολύ κουραστική δασκάλα και μπορεί να σε βομβαρδίσω με πληροφορίες και να με αντιπαθήσεις αλλά θα ζήσω και με αυτό! Δεν θα είναι η πρώτη φορά! Χεχε!
    Να το κανονίσουμε λοιπόν από βδομάδα να ανταμώσουμε! Τηλέφωνα έχουμε ανταλλάξει! Τα υπόλοιπα τηλεφωνικά! Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιωργίτσα καλωσορισες, μου έκανες ποδαρικό
      χαίρομαι που συναντιόμαστε εστω και ετσι.
      σε χαίρομαι πολύ ρε γειτονοπούλα μου.
      φιλιά στο νινί σου.
      ερώτηση 1η τι είναι λεκτική επαλήθευση?? που λέει η φιλη μας Νάσια

      Διαγραφή
    2. Λοιπόν αν πάς στον πίνακα ελέγχου και απο εκεί στις ρυθμίσεις και από εκεί στα σχόλια σε κάποιο σημείο του μενού που θα σκάσει μπροστά σε ρωτάει αν θες να εμφανίζεται λεκτική επαλήθευση. Κανεις τικ στο όχι και καθαρίζεις...πολύ απλό!

      Διαγραφή
  2. καλη αρχη μπλογκοφιλη,μια απο τα ιδια ειμαι και εγω...πιο πολυ ξεκινησα μπλογκ για να λεω στις φιλες μου τα νεα μου καθως βαριομουν να τα λεω στην καθε μια ξεχωριστα [δεν τις πετυχαινω ολες μαζι!!!!!!!]σε πειραματικο σταδιο ειμαι ακομη,και οσο αντεξω καθοτι σκραπας με τεχνολογια !!!!!!!οτι μαθεις απο Georgina σφυρα το και μενα ,δεν αντεχω τους αυστηρους δασκαλους!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ενα πραγμα που νομιζω πρεπει να κανεις ειναι να διωξεις την λεκτικη επαληθευση στα σχολια,ειναι λιγο εκνευριστικο...δυστυχως δεν ξερω να σε βοηθησω,αλλοι το εφτιαξαν σε μενα...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νάσια καλωσόρισες και σύ. Θα ανταλλάξουμε γνώσεις. Όπως βλέπεις δεν ξέρω ακόμα πολλά πράγματα.Πανω κοντά στην επιφαλίδα έχω ένα μακρόστενο κενό. Δεν ξέρω πως φεύγει.
      Αν με διαβάσει κανείς που ξέρει (βλέπε giorgina), ελπίζω να μην γελάει. Τους αυστηρούς δασκάλους τους αντέχω, τις εξετάσεις δεν αντέχω.
      φιλιά

      Διαγραφή
  4. για να αφησει καποιος το σχολιο του πρεπει να αντιγραψει καποιες δυσκολες,δυσαναγνωστες λεξεις,που σε εμας που εχουμε το μπλογκ δεν το κανει...μονο στους επισκεπτες,και πολλοι το βαριουνται αυτο.........ειναι καπου στις ρυθμισεις...αν καταλαβαινεις εστω και λιγα πηγαινε στο μπλογκ της ''μικρης κουζινας '',εξηγει πως να το διωξεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλωσόρισες στην παρέα μας λοιπόν! Ότι κι αν έχεις να πεις, εμείς θα το διαβάζουμε! Σιγά κι εμείς τι γράφουμε!
    Σε χαιρετώ*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαιρομαι που γνωρίζω και σένα Βέρα μου.
      καλωσορισες.
      φιλιά πολλά

      Διαγραφή
  6. Καλώς ήρθε Μαρία στον μαγικό κόσμο του blogging! Μόλις έγινα το δεύτερο μέλος σου! Οτι απορίες έχεις με τα του blog ευχαρίστως να βοηθήσω! Εάν θες μπορείς να ανατρέξεις και στην σελίδα μου blogging tips του μπλογκ μου για κάποιες συμβουλές που έχω ανεβάσει. Κάτι σημαντικό είναι να τσεκάρεις το προφίλ σου να φαίνεται το email σου ώστε να μπορούμε να σου απαντάμε σε τυχόν σχόλιά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ολγα χαίρομαι που με καλωσορίζεις και σύ.
      αν μπορείς να με βοηθήσεις να τοποθετήσω κάπου το mail μου, το έχω βάλει στο προφίλ μου αλλά τελικά δεν φαίνεται πουθενά.
      θα έρθω να σε βρώ και γώ.
      ευχαριστώ πολύ
      φιλιά

      Διαγραφή